Voice

Fjärde filmen ur ”The Whispering Corridors”… Jag tänker inte tag min tid med att kolla på resten av filmerna när inte ens den fjärde kunde vara bra…

http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_voice-dvd.jpg

Så…
Ser ni postern? Det var postern som jag såg första gången jag fixade hem denna film och vet ni vad? Den representerar verkligen inte filmen… Alls.
Till en början så tror man att detta kommer vara en rätt bra film för man känner att man kommer att förstå filmen för eller senare och skådisarna är inte direkt dåliga. Men här har vi problemet: Det är en skräckfilm och den innehåller skräck typ 5-7 gånger… Under bara någon minut. Resten av filmen är bara prat, prat, prat och mera prat. Du förväntar inte dig någon nedrans drama-film när du ser postern? Så varför är det för det mesta drama i filmen och knappt någon skräck? Bra fråga som endast kan få ett bra svar ifrån skaparna utav filmen; Ik-hwan Choe.
Men om det är så att du bryr dig mest om handling i en skräckfilm och inte så mycket skräck så antar jag att Voice är något för dig. Men om du vill ha skräck så slösa inte din tid på denna film.

Antar att ni skulle uppskatta lite summering av ”handlingen” så här har ni vad Filmtipset.se har att säga…

Yeong-eon blir sent en kväll på skolan mördad av en mystisk röst. Trots sitt bortfall från jordelivet kan hon fortfarande komunicera med sin bästa vän, Seon-min. Tillsammans försöker de klura ut vad som egentligen händer och tidigare har hänt på skolan. Något som visar sig vara inte helt okomplicerat…En reaktion på ”Voice

Kommentera