Horror kondomer

Vinn skräck-kondomer

Vill du få årets coolaste kondomer? I samarbete med kondomkungen.se kommer vi att låta 50 personer vinna dessa unika kondomer! Allt du behöver göra är att publicera länken till tävlingen på din Facebook sida och få folk att gilla den samt att du kommenterar tävlingen här!

Tävlingsvillkor:
1. Skriv ett inlägg på din facebook att du tävlar om årets coolaste kondomer och länka därifrån hit: www.skrackfilm.se/vinn-skrack-kondomer
2. Kommentera tävlingen här och skriv att du vill ha några skräck kondomer och varför.
3. Besök gärna kondomkungen.se och skicka ett tack!

Stort tack till sponsorn till denna tävling kondomkungen.se24 reaktioner på ”Vinn skräck-kondomer

 1. Vill så gärna vinna! Är verkligen de coolaste kondomerna jag någonsin sett och kanske de coolaste jag någonsin kommer att få se?! Den som kom på idén är verkligen en smart person och jag hoppas att den personen vinner mycket pengar på detta! 🙂

 2. FAN VAD COOOOLA KONDOMER!!!! ÄR DET EN ALIEN PÅ?? MÅSTE HA DEM!! detta är ju en av de grymmaste tävlingen på år och dagar :D. Ni får gärna spämma mig med dessa kondomer!!! 😀 SKICKA SKICKA!!! 😀

 3. hur häftigt hade inte detta vart å dra fram när man är sugen???
  lätt att jag ska ha dessa som raggningsknep. Kommer få många udda män på kroken hahah 🙂 Jag vill gärna vinna dessa tack

 4. Jag är med och har länkat på facebook! 😀
  Jag vinna dem för att min lillasyster har en enorm kondomsamling med unika kondomer och hon är läskig, så denna skulle passa henne jättebra! 😀

 5. Men om man nu är ond själv, så vill man ju så klart ha dem. Eller gör det mig mindre ond? Nej, många onda har ju någon som de har hook up på. Den där enda som ska skyddas. Så jag behöver dem till det. 🙂

 6. Jag vill gärna vinna några skräckfilmskondomer.
  Vinner jag så ska jag skänka dom till en skräckfilmsintresserad 18-årig tjej jag känner. Det är viktigt att de små liven skyddar sig och hur kul lär det inte bli när hon överräcker en skräckfilmskådis till killen? Tihii.

 7. Har länkat och skrivit om på Heidi Lundgren på Facebook.
  Jag vill verkligen vinna dom lugnt coolaste kondomerna någonsin! Är en skräckfilmsfantast likaså min pojkvän, så det kan inte gå bättre ihop än såhär! Dessutom går sex och skräck ihop som handen i handsken, så det är självklart man vill lägga vantarna på en såndär kondom!

 8. En av de coolaste tävlingarna någonsin!
  Skulle verkligen vilja ha dessa, skräckfilmsfantast som man är är det en självklarhet att man vill ha kondomerna!
  Att blanda ihop de två mest underhållande sakerna i världen är ju riktigt awesome!! Om jag skulle vinna skulle det vara den första tävlingen jag vunnit i mitt liv, och det skulle räcka för häftigare pris får man leta efter!! 😀

 9. Delat på Facebook och tror att en hel del kommer gilla och kommentera 😉 Ett par sånna skulle passa utmärkt till mitt homeparty jag ska ha när jag fyller år med Erotik tema, skulle va riktigt grymt att lägga sånna här i gästernas giftbags :-)Mvh, Eveliina (eve_cooling@hotmail.com)

 10. Jag vill ha några skräck kondomer. För att min pojkvän är världens största fan till skräck film och historian om skräck fim (kort fattat är skräck film hans liv).
  Tänk då ifall jag kommer till honom med dessa kondomer vi skulle ha fest hela natten.
  Jag älskar att se min pojkvän med ett stort leende på läpparna det är därför jag vill ha dessa kondomer.

Kommentera