3784

Vinn Signerade T-shirt och Affischer

Vi kommer att lotta ut 3 st t-shirt och 3 st affischer signerade av medverkande i den nya svenska biofilmen Psalm21. För att delta i tävlingen måste du vara registrerad medlem på www.skrackfilm.se och skicka en kommentar till det här inlägget om varför just du ska vinna! Vi lottar sedan ut 6 personer som får varsin signerade produkt!

Tävlingen pågår f.o.m. idag! och avslutas 2010-11-05 då vinnarna kommer att publiceras här. Gå vidare till registrering >>

Lycka till!32 reaktioner på ”Vinn Signerade T-shirt och Affischer

 1. Jag har börjat fundera på att rama in tröjor med awesome tryck på, och sätta upp på väggen, tillsammans med mina tygflaggor med diverse band på. Det skulle nog egentligen vara rätt coolt att ha hemma, kunna sätta upp och beskåda varje gång man kommer hem och bli påmind om varför man älskar skräckfilm, och att det egentligen är skaparna man borde älska som gör dessa filmer möjliga för mig, och andra, att se på. 😀

 2. Härligt. Vinner jag så kommer jag troligtvis att slita ut tischan snabbt. När jag har den på mig kommer killarna att stirra på motivet istället för på mina tuttar. Trevligt som omväxling, haha.

 3. För att jag kan behöva lite tröst och uppmuntran i livet. Det skulle inte skada att vinna något någon gång. Sen om själva T-Shirten är snygg och man kan känna sig glad och speciell varje gång man har den på sig. Då är det ännu lite bättre. 🙂

 4. Det va en gång för länge länge sedan en pojke som hette jespon10/Jesper och vad han ville allra mest i hela vid världen va att få en signerad tröja med tryck på eller en signerad affisch att ha på de tomma väggarna i det rukliga huset men han skulle aldrig kunna ha råd med det så därför deltar han i denna tävling.
  PS: Detta e ej en verklighets baserad historia. XD

 5. T-shirten skulle garanterat göra många polare(likasinnade)på jobbet avundsjuka samt skulle min kära sambo(hatar t-shirts med tryck)bli galen då jag med stolthet skulle bära den överallt! 🙂

 6. För att längtan om en bra svensk skräckfilm alltid finns där i mina drömmar. Hoppas den nu slår in?! Då bär jag med stolthet en t-shirt el. hänger upp en affisch på väggen.

 7. Jag har inte många skräckfilmströjor så skulle inte sitta fel.
  Men en affisch skulle vara ännu mer välkommet, i min tvåa som jag bor i så har jag inte en enda affisch eller tavla på väggarna. Finns bara hundratals skräckfilmer på DVD så en affisch inom samma genre skulle absolut vara uppskattat för mig.

 8. Kronofogden tog alla pengar, behöver tröst och något som hjälper mig att bejaka mitt filmintresse!

  Sa jag föersten att ni i juryn är väldigt snygga? Om inte, ni i juryn är välding snygga!

 9. ja vill vinna för att jag älskar skräckfilmer och det vore juh riktigt grymt o ha en affich och en t-shirt 🙂 d skulle man ju ha på säge den på skolan o gå o göra reklam ^^D + fett snygg tröja 🙂

Kommentera