Conan

Vinn fina priser med Conan the Barbarian

Detta är ingen riktig skräckfilm men ändå en passande film för oss som älskar den sortens film. Vi kör nu en exklusiv tävling i samarbete med Noble Entertainment som ligger bakom filmen. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att sprida länken på din Facebook wall, klcika på ”gilla knappen” och kommentera detta inlägg sedan här, skriv varför just du borde vinna! Vi kommer att välja 10 st vinnare och presentera alla här!

1:a pris:
2 biobiljetter, Conan t-shirt samt ett exklusivt armband från Fossil värde ca 700kr.

2-10 pris:
2 biobiljetter samt Conan t-shirt.

BIOPREMIÄR 19 AUGUSTI, den måste ses på BIO!

Tävlingen är avslutad och vinnarna kontaktas via mail!16 reaktioner på ”Vinn fina priser med Conan the Barbarian

 1. Jag vill vinna då både jag och min kompis är väldigt stora fans utav Conan och världen han bebor. Detta började när vi var väldigt små och köpte varsin bok om just Conan. Efter detta köp så har vi fortsatt köpa böcker, se på filmer och spela spel som utspelar sig i Conans värld. Inte nog med detta, vi har även sett fram emot denna filmen i ett par år nu!

 2. Av den enkla anledningen att jag lyckats vara på bio två (2) gånger i hela mitt liv!! Nu är jag trebarns mamma o vinner jag ett besök kan inte barnens mormor o morfar neka mig barnledighet 😉 Haha, det hade blivit en minisemester för mig ju =)

 3. Som gammalt Conan-fans vill man ju klart vinna biljetter och T-shirt. Tänkte ta med en yngre kompis som inte sett ”gamla” Conan. Ska bli spännande att se om den här är lika bra som originalet.

 4. Jag är en liten fattiglapp så hade varit kul att få komma ut och få se lite film. Ännu bättre om man dessutom får pryda sig själv med en ny fräsch T-shirt och armband!

  Tack på förhand! Och ha en Hiskerligt skön dag! ;P

 5. Conan skildrar tiden när ett svärd hade mer kraft än en Ipad,
  Jag vill uppleva mörkret på bio, utan sol eller belysning i LED!
  Conan med hans muskler är väldigt snygg och fräck,
  Jag vill se slagsmål, dödskalle och mycket skräck!
  Conan är The Barbarian som regerar till sjöss och på land,
  Framför honom är jag en Fossil med ett armband!;)

 6. Jag vill vinna för att jag är ett stort fan och har varit sedan liten av Orginal filmen med Schwarzenegger och det vore en stor upplevelse att se denna film med nya skådespelare på Storduken och kolla om denna film kan jämnföras med Orginalet.
  Och även försöka ändra min kompis uppfattnig som säger att denna film kommer vara skräp! så därför ska jag bjuda med honom på bion så han kan se hur en riktigt film ska se ut! (hoppas jag)

 7. Klart man vill vinna, såg Conan på premiären 1982 och då är det ju givet att man även vill göra det 2011. Kan ju inte bli mycket bättre än svettiga barbarer som hugger sina fiender i småbitar!!

 8. Jag är en stor beundrare av Conan och har varit det sedan barnsben. Böcker, filmer, serier, datorspe, ja till och med tecknad barnfilm med Conan har intagits i riklig mängd.

  Därför är det Croms vilja att jag ska få gå på bio iförd en särskilt vacker, ceremoniell dräkt av t-shirt och armband.

  ”What is best in life?”

  To go to the movies and watch Conan, ofcourse!

 9. Personligen vill jag gärna vinna ett par biljetter till denna rulle för att på så sätt kunna tvinga min flickvän att för en gångs skull se på en riktig rolig, istället för dessa tråkiga romantiska komedier jag får stå ut med.

  Vinner jag, tvingas hon följa med! 🙂

 10. Jag har gillat och vill vinna. Jag vann biljetter på Psalm 21 hos skräckfilm.se men kunde inte se den pga att den aldrig visades i närheten av Karlskrona så fick skänka bort biljetterna på facebook till någon som bodde i Sthlm. Därför tycker jag att jag ska få äntligen gå på en bio gratis. 🙂

  Mvh Jessica

Kommentera