massan

Vinn biljett till Sci-fi mässan i Göteborg

I samarbete med arrangören av årets Sci-fi mässan på Svenska Mässan i Göteborg kommer vi att bjuda på 20 inträdesbiljetter. 3 av er kommer även att få gratis fotosession med skådespelarna. För att vara med och tävla om biljetterna ska ni ha anmält intresse i det evenemanget vi startade på facebook samt kommentera här varför just du ska att vinna. Bästa kommentarerna vinner! På 3 av er kommer fotosession biljetterna vänta i montern hos kändisarna. Följ stegen nedan för att vara med och tävla!

1. Anmäl ditt intresse på facebok om du inte redan gjort det!

2. Skriv en kommentar här, varför just du bör vinna dessa priser.

3. Skriv ditt namn i kommentaren (samma som på facebook), så att vi kan kontrollera att du har anmält dig till evenemanget.

4. Sist men inte minst, endast ni som verkligen vill gå på mässan och ska gå dit om ni vinner biljetterna ska tävla. Kan du inte, så låt någon annan vinna!

Dela gärna länken hit med dina vänner så att fler deltar, delad glädje är dubbel glädje! Alla biljetter hämtas av vinnarna på vårt kontor i Göteborg, adressen får ni via mail! Läs gärna med om mässan och utställarna på www.SciFiWorld.se

Tävlingen avgörs senast 5 dagar innan mässan, ni kan hämta biljetterna fram till mässdagarna!15 reaktioner på ”Vinn biljett till Sci-fi mässan i Göteborg

 1. Jag vill gå då jag har velat gå så länge jag kan minnas men jag har aldrig lyckats få någon att gå med mig då ingen där jag bor har samma intresse av detta som jag. Eftersom att jag är fattig och arbetssökande just nu så har jag inte heller så mycket pengar, speciellt eftersom att jag bor långt ifrån och resan nog kommer att kosta en del. Så det skulle vara roligt om man nu vann så att man äntligen kunde gå!

  Jimmy Ferm

 2. Robert Englund kommer ju ditt och har öppnade min dörr till skräckfilm efter som det va dom första filmerna jag såg när jag var liten så skulle varit Grymt att få träffa min skapare av min läskiga själ

  kalla kårar hälsar Thomas Svensson

 3. Jessica Möller- Med en make som lirar trummor i F.K.U (Freddy Kruegers Underwear), där texterna är skräckfilmsrelaterade så är en naturlig familjeutflykt för oss Sci-fi mässan. Men det kostar pengar, så ett bidrag med fribiljetter skulle rädda familjens ekonomi. Skulle vi dessutom få träffa mister Freddy himself, Robert Englund så skulle jag nog ses som jordens bästa morsa & fru! =)

 4. Jag skulle gärna vilja vinna då jag är fattig student och film fanatiker, inte den bästa kombinationen. Då jag har levt på nudlar länge nu för att ha råd skulle det vara grymt om man kunde spara in lite cash på inträde!

  P.S I år vill man då inte missa mässan då det kommer så många skådespelare!

  //Jimi

 5. Skulle göra min månad perfekt! Har aldrig varit på mässan men har alltid velat. Älskar film, så det känns som ett måste att gå dit någon gång! Och speciellt i år då det kommer så många grymma skådespelare!
  Mvh Jesper Beppe Ring

 6. Har alltid velat gå på dessa mässor men det har inte blivit av just pga att jag inte haft pengar just då. Bara resan är tillräckligt dyr! Med ett par biljetter är det kirrat!

  Nicklas Hjelm

Kommentera