The Unborn

Lite sen med denna film men… Ja, vad fan – Varför inte?

http://www.mayfotaksh.com/mains/images/products/978534.jpg

Visst, den var inte dåligt gjord.
Visst, skådespelarna var inte värdelösa.
Visst, den var inte speciellt oförutsägbar.

Hehe, ni förväntar er ett ”men…” här, eller hur? Helt korrekt.

Men…

Filmen är sjukt tråkig, långt ifrån originell och de tänkte chockera en med slutet som vi fick men istället så sade man bara; ”Ja, fan rätt åt idioten.” – Varför? Åh, varför måste vara en massa puckade ungdomar i alla dagens skräckfilmer? Är det bara dom som är de efterblivna i Amerika i dagens tider?
”Men, men, men… Snygg brud? Het kille?” – Gå och är du snäll.

Denna film kändes som om man kollade på tio stycken andra skräckfilmer.. Uppdelad till EN film i cirka en timme och en halva. The Grudge är nog en av de som de tyckte var en bra idé att rippa av. Nej, det är inte acceptabelt.

På tal om oförutsägbar så är den faktiskt väldigt oförutsägbar. Man satt och sade till sig själv; ”Ah, nu kommer det där hända” – Men det hände aldrig. Istället hände det andra saker – Tråkiga jävla saker. Dom lade in lite clichér här och var men det var inga speciella saker. Typ som plötsliga bilder som dyker upp i någon halv sekund och det kanske är kul ibland – När man hoppar till av det. Istället är det någon dryg unge man är HELT säkert på att man har sätt i en annan film – Som också handlar om en snorunge som… Mördar?
Hej, kommer du ihåg den där skräckfilmen där en unge mördar en massa folk genom att bara skrämma dom med miner, konstiga repliker och en hund.. men en mask? Och anledningen till det är bara så himla korkad… Urk.

Och som jag sade så är skådespelarna inte usla – Men dom är då fan inte bra heller. Den där ”heta” killen, ifrån Never Back Down, ser bara allmänt dryg ut. Den där ”snygga” tjejen går bara omkring, som en korkad ungdom som hon är, och snackar med en massa folk medan hennes nära och kära dör utav ”mystiska” anledningar som tydligen polisen inte har ett dugg att säga om. Och såklart tror ingen på henne och när hon frågar: ”Ni tror jag är galen, eller hur” så tycker jag ärligt att dom borde svara: ”Ja.” – Så har man mindre sympati för dom när dom, såklart, dör utav det där dom inte trodde på – Idioter.
Den enda skådespelaren jag skulle tycka var väldigt bra var nog tanten i filmen – Hon var ju så go’ och gla’ som en kexchokla’

Tja, hur ska jag summera allt detta?
Filmen är tråkig. Se den inte.Kommentera