The Signal

Min pojkvän och jag hade fått höra att ”The Signal” skulle vara en fullträff enligt min bror, som själv inte sett filmen. Konceptet lät spännande, en mystisk signal i tv & radio som gjorde människorna i staden konstiga. Några hade såklart klarat sig undan från signalen och försökte nu förstå vad som hänt och sedan rädda sig ifrån det. Klassiskt men det lät helt okej enligt mig. När filmen sedan sats igång väntar en besvikelse. Inte nog med att min pojkvän somnar, jag tvingar mig själv att se klart på den här filmen som är fullständigt vrickad.

Den börjar lite mystiskt och man tror att det eventuellt ska leda till något spännande, istället byter det scen och blir flummigt rent utsagt. Stundvis påminner det om Braindead och jag undrade faktiskt om jag fått tag på fel film men så var inte fallet. Ointressanta konversationer följdes av orelevanta händelser och slutet ska vi inte äns tala om.

En B-intrig som får sitt lyckliga slut? Jag har ingen aning, filmen är helt omöjlig att förklara så egentligen finns det, för mig, bara ett passande ord – VÄRDELÖS.En reaktion på ”The Signal

Kommentera