The Human Centipede

http://www.vidyobe.com/filmresim/Insan-kirkayak-8211-the-human-centipede-altyazili.jpg

Om det hade hänt i verkligheten och man hade läst om det i tidningen så visst; Det är hemskt. Men som film är det inte speciellt intressant att se på.
Jag säger det igen, för att ni ska få in det; Ja, det är hemskt. Men det är inget mer än det. Filmen är inte äcklig att se på, handlingsmässigt är den bara tråkig och jag skrattade mer åt filmen än vad jag blev äcklad. Jag menar… Kom igen, lite rolig är den ibland?
De alla hade kunnat fly ifrån det som hände dom och frusterad eller inte; Det finns flera utvägar för i princip varje karaktär i filmen. Men jag antar att dom inte tänkte riktigt med hjärnan – Doktorn kanske utförde lobotomi på dom alla? Vad vet jag; De kanske inte visade allt ändå. Och på tal om ”inte visade allt” så tyckte jag att dom visade allt för lite gore i filmen – Helt seriöst. Det enda som man fick se var tänderna han drog ut efter att han dragit ut dom och när han skärde lite på någons rumpa. Verkligen inte tillräckligt för att åtminstone jag ska bli lite äcklad.
Om ni vill se något äckligt så se på Saw-filmerna. John Kramer är ett geni.
Summerat: Tråkig film.8 reaktioner på ”The Human Centipede

 1. Jag såg den igår-tanken är intressant men en skräckfilm är det inte,bara en äckelfilm och jodå,jag tyckte den var kul ibland också 😉 just nu verkar det finnas massor av filmer utan handling och skrämseleffekter som bara ska vara så hemska/äckliga som möjligt.
  När det gäller din kommentar om Saw så tycker jag inte att de är äckliga-de är fullt genomförbara och jävligt läskiga,en äcklig film tycker jag är seven.

 2. De sakerna på Seven är mer genomförbara än det som existerar i Jigsaws värld. John Kramer är ett geni och han har redan i förväg planerat allting i alla filmer – Allting, i minsta detalj. Ser fram emot Saw 3D.

 3. jag tycker att det var lite synd att filmen inte va äckligare än vad den faktiskt var. hade gärna sett mer om hur operationerna gick till, hur de satt ihop etc. det såg ut som att de var fastsydda vid svanskotan och inte vid titthålet och det var också synd. filmen var ganska bra och jag gillade idén men äcklig var den ju knappast och det var det jag var ute efter.

 4. Blev sjukt besviken på filmen, såg verkligen fram emot att se den och trodde den skulle vara äcklig som fan men fick inga äckel-känslor överhuvudtaget och operations scenen är rent ut sagt skrattretande. Det stör mig att historien är så bra, men dom gör en jävla skitfilm.

 5. Man fattade ju att filmen inte skulle vara så bra, men jag tycker ändå den var sevärd. Synd bara att slutet var värdelöst. Hade man fått se mer av när han opererade så skulle den vara mycket bättre.
  Som sagt, man skrattade mest åt filmen.

 6. Det äckligaste i den här filmen var läkaren. Skådespelaren fick mig att rysa och tänka ”Fy fan vilken slemmig typ!”
  Men mer än så va det inte. inte ens min mesiga sambo tyckte den var äcklig att se på.
  Han hoppade högt av filmen Rec och han skrattade åt den här.

Kommentera