Saw

Två män, Adam och Lawrence, vaknar upp fastkedjade i varsin ände av en smutsig, offentlig toalett. Mellan dem ligger ett lik med en bandspelare i ena handen och en pistol i den andra. De har varsit kassettband i sina fickor. På banden hörs en mystisk röst. ”I’ll tell you where you might be… You might be in the room that you will die in…”

Rösten som talar till dem är en inspelning gjord av en gåtfull seriemördare. En seriemördare som alltid lämnar ett visst föremål efter sig. Mördaren i SAW har fått namnet Jigsaw (”pusselbitsmördaren”) av polisen på grund av den pusselbit han lämnar efter sig. Jigsaw har sedan en lång tid gäckat polisen och tycks vara helt omöjlig för polisen att få tag i. En man, poliskonstapel David Tapp lyckas emellertid komma honom på spåren. Jigsaw utsätter sina offer för noggrant genomtänkta och utstuderade infernaliska fällor som är nästintill omöjliga att ta sig ut ifrån.En reaktion på ”Saw

  1. Jag gillar verkligen dessa filmerna-det bekymrar mig. jag förstår precis vad Jigsaw är ute efter och varför han väljer de människor han gör.
    Filmen är nyskapande och har en bra story som åtminstonde jag själv finner intressant

Kommentera