Reign of The Gargoyles

Visst, denna kanske inte riktigt känns som en skräckfilm till en början. Och kanske inte riktigt efter ett tag heller, men hallå… Det är ju Gargoyles med i filmen? Det är ju varelser ifrån skräckfilmens värld. Och varför inte tag upp en dålig liten film som jag såg på häromdagen, bara för att ni ska ha något att smutta på medan ni väntar på min The Lost Boys: The Thirst-recension!

Så… Vad har jag att säga om denna film då?
Jag tänkte att det inte skulle bli någon lång recension så det kommer att vara rätt summerat.

Är det bra skådisar?
Nej, verkligen inte. Många utav dom bara såg korkade ut hälften utav tiden och varje gång dom skulle uttrycka någon känsla så misslyckades dom totalt – Deras ”känslor” var lika trovärdiga som Tommy Wiseaus skådespeleri i filmen ”The Room”. Och sedan när har Joe Penney varit bra? Och varför tog dom ens med honom? Vem fick den korkade idén?

Är specialeffekterna bra?
Ibland var dom faktiskt rätt okej, speciellt i jämförelse med de andra specialeffekterna som vi får från tid till tid i filmen. En stor del utav filmen består av dåligt animerade gargoyles så… Det är ganska störande. Om man ska animera som en diskborste, gör det för fan igenom hela filmen så man slipper bli förvirrad – Hade ni två olika animerings-teams, eller vadå?


Finns är gargoylen fiiiiiiiin?

Åtminstone mycket bättre än detta:

Urgh…

Är handlingen bra?
Hmmm… Beror på hur man definierar ”bra”. Vissa gillar tarvliga handlingar och definierar det som ”bra” – Men om du är som jag så är handlingen kass. Jag gillar inte dåliga handlingar, speciellt inte när allt annat med filmen också är dåligt. Det blir bara en stor smörja av kass skit.

Så… Lite summerat: Filmen suger. Det är inget att se på.

Btw: Visste ni att om ni slår upp ordet ”Gargoyle” i vissa ordböcker, eller liknande, så står det ”ful figur gjord i sten som bär regnvatten” – Haha, jag har dålig humor.En reaktion på ”Reign of The Gargoyles

  1. Haha, hur i helvete orkar du kolla på såna skitfilmer, seriöst, detta verkar ju helt åthelvete 😛

    På tal om skitfilmer, bestämde mig för att kolla på Rear Window, filmen som inspirerade skaparna till Disturbia, igår.
    Klarade en halvtimma.. Det som han hända var att en snubbe med gips kollade ut genom ett fönster, blev insmord i glidmedel av en sjuksköterska, och drack vin med sin flickvän.. Efter sisådär 35 minuter klarade jag inte mer..haha

    Nåväl, tack för en bra recension på en kass film.

    – Jason

Kommentera