Psalm 21

Detta är en film som jag verkligen ville se efter första gången jag såg dens trailers och hemsida. Jag tänkte detta ser ut som en riktig bra skräckfilm, trots att den är svensk. Och ja skådespelarinsatserna var för det mesta bra, filmen hade mycket snyggt foto, häftiga effekter och stämningsfull musik, men det var ändå något som saknades, trots att den innehöll åtskilliga hoppa till scener.

Att denna film över huvud taget fick gå upp på svenska biografer är för mig mycket konstigt, då det verkligen känns som en direkt till dvd film. Manuset tillika handlingen är väl inte den mest originella, men jag tror det som framför allt saknas är ordentlig regi och finansiering, därför att filmen känns billig och påskyndad med åtskilliga plotholes. Slutet känns mest som ett stort ja ha ja var det allt, eftersom man fick inte heller svar på hälften av alla filmens frågetecken.

Sedan att regissören tillika manusförfattaren är både producent och skådespelare i sin egen film kanske säger en hel del om projektet. Nej Fredrik gå tillbaka till det du är bra på det vill säga att skådespela och dubba tecknade filmer.Kommentera