Priest

När jag såg trailern för denna film under reklamen på SF Bio, innan Thor startade igång, så blev jag verkligen riktigt sugen på att se denna.
Så idag när jag var på Sverigepremiären så var jag då väldigt peppad på att se denna, jag hade rätt höga förväntningar och det jag förväntade mig var en rätt bra film.
Nu undrar ni då säkert: Var den bra, eller var den kass?


(Klicka på bilden för Trailer)

Bara för att börja denna recension på ett underhållande sätt så kan vi börja med de dåliga sakerna med filmen!
För det första så var animationerna på de själva vampyrerna inte speciellt imponerande, de var faktiskt ganska tråkiga och kändes lite för ”2009” eller något. Det kändes inte som någon ny utveckling inom filmbranschen, lite mer som om dom gick bakåt i tiden. Resten utav specialeffekterna, och sådant, var rätt okej och dom hade lite element ifrån Avatar då när det flyger omkring små eldflammor runt omkring rutan så att det ser ut som om det åker rakt framför en i verkligheten – Det gillar jag faktiskt, det ger en mysig atmosfär.
Sedan var det animerade introt för filmen för ljus, det gjorde för fan skitont i ögonen och att det var 3D gjorde det bara värre.
Och till sist så var faktiskt inte alla skådespelare så värst bra. Den enda som lyckades imponera på mig var faktiskt James- Eller jag menar Cam Gigandet. Efter att ha sett honom i filmer såsom Twilight, Never Back Down och The Roommate så har jag inte riktigt gillat honom, han har bara varit dryg och en rätt så dålig skådespelare, men i denna film så var han faktiskt någorlunda bra.

Själva handlingen var rätt okej, dock lite väl kort för att vara en långfilm. Den var nästan bara 1 timme och 20 minuter, vilket i min värld inte riktigt är speciellt acceptabelt för denna sortens film. Och på det viset som den slutade så förstod man att det kommer en uppföljare, dock så förstår jag inte riktigt varför den egentligen skulle göra det när det som händer efter skulle säkert kunna tag högst 30 minuter att gå igenom, dom kunde lika gärna ha haft med det i filmen – Jag har ingenting emot en film som är nästan två timmar, det ser jag gärna på.

Jag förväntade mig en rätt okej film, och jag fick en rätt okej film.
Jag menar… Den var faktiskt inte usel, men den var ändå inte speciellt bra, den var bara helt okej och gick att se på utan några problem – Om man då ignorerar det animerade introt.

Jag rekommenderar att om ni inte har sett denna ännu så se den, det är värt den tid den stjäl ifrån er.

4,5 utav 10.Kommentera