Mega Piranha

Stora jävla pirayor? Ja, man tackar… Eller?

http://files.myopera.com/edwardpiercy/blog/Mega-Piranha-9.jpg

Tag en titt på postern. Vad ser du? Stora jävla pirayor om attackerar ett fartyg som tydligen är mycket mindre än pirayan. Då vet ni lite vad ni ska förvänta er utav filmen… I cirka en-två minuter. Resten av filmen har inget med sådär stora jävla pirayor att göra… Och fartygen gör knappt ett skit förutom att hålla sig själv från att sänkas utav alla korkade människor ombord på fartyget. Ja, fartyg har känslor.

Så vad handlar filmen egentligen om?
Jo, det kan man allt undra, om du ens orkar att hänga med i filmen iöverhuvudtaget. En liten förvarning; Usel handling påväg.
Om du går in på t.ex. Filmtipset.se så hittar du en kort summering av filmen och den ungefär såhär:
”En muterad stam av jättevildsinta och hungriga pirayor är på väg till Florida ifrån Amazonas och dom äter upp allt som kommer i deras väg.”
Wow, jag är imponerad. Fan tag dig, Eric Forsberg. Kom inte och tro att detta är hans första usla film. Nej, det har hänt förut så när jag säger ”Fan tag dig” åt honom så är det ingen hot; Det är en order.
Så… Stora jävla pirayor är påväg och attackera Florida så någon måste alltså stoppa dom? Dom skickar ut Paul Logan, Tiffany och någon annan idiot vi inte vet vem det är, iväg på ett uppdrag att stoppa dessa pirayor. Japp, dom tror på fullaste allvar att Paul Logan kan göra detta. Idioter. Hursomhelst; Det är inte bara Paul Logan som är ute efter ”glory” – Det är tydligen ett par terrorister, eller vad fan det nu än är, som försöker tag kål på Paul Logan, helt utan anledning, samtidigt som Paul Logan försöker hitta pirayorna och sedan ge kommando till ett fartyg (Ja, den på postern.) att avfyra en massa jävla nyårsraketer mot pirayorna. Några pirayor dör. Men dom glömde visst några stycken som var lite större än dom de lyckades tag kål på. Blah, blah, blah. Fartyg dör. Pirayor dödar människor. Människor dödar pirayor. Paul Logan går på en brygga under ett dimmat solsken mot lite snubbar som gratulerar honom för att knappt gjort ett skit och sedan kysser han den fula bruden i filmen. *Snyft* Nej, jag gråter inte. Jag har fått något i ögat… Allvarligt. Jag tror det är en stor jävla piraya.

Det var den handlingen i filmen och jag vet inte vad ni tycker… Men jag tycker den är usel.

Specialeffekterna, skådespelarna, miljön och allt annat i filmen vet jag inte om jag ens vill tag upp. Eller måste jag det? Okej, lite snabbt då.
Specialeffekterna suger pung. Skådespelarna skulle kunnat ha bytts ut till blyertspennor och det skulle inte gjort något skillnad – Eller jo, det skulle bli roligare att se på. Tänk dig; Pratande pennor med ben. Haha. Sist men inte minst, bokstavligen talat, så har vi; Miljön. Inget fel på den. Florida är en sjysst stad. Eller menar du det som egentligen var i filmen? Jaha. Nej, den sög. Dom kunde verkligen inte ha hittat en bättre ”djungel” att springa omkring i och leka? Nej, tydligen inte.

Wow, nu blir det snart lite för mycket snack och för lite action. Vad sägs om lite action? Här har ni den extremt underhållande, snygga, ärliga och maffiga trailerna! *sarkasm*

Mega Piranha TrailerKommentera