Martyrs

Filmen handlar om en liten flicka vid namn Lucie som kommer till ett sjukhus, Lucie är torterad, skygg och rädd av sig men blir sedan omhändertagen av sin enda vän Anna.

Anna är den enda som Lucie kan vända sig till och den enda som verkar tro på henne, 15 år senare så ska nu Lucie hämnas på dom som har gjort henne illa och därav bli av med sina inre demoner.
Lucie lyckas med att hämnas på familjen som gjort henne illa men då kommer det fram att Anna egentligen inte alls trott på det som Lucie berättat för henne utan trodde allt berodde en tragisk barndom.

Man skulle kunna säga att denna film kan delas upp i två delar.
Första delen är mer skräckinriktad med demoner, spöken, blod och hoppscener som får en att undra vad som är riktigt och vad  som är hjärnspöken.

Där andra delen börjar så går det mer åt tortyrhållet och allt man tidigare sett får en förklaring , att få dessa två delar att gå ihop har dom lyckats riktigt bra med och allt känns logiskt.

Det enda med filmen som faller lite i mina ögon är just den andra delen, för min smak är den lite för långdragen MEN när den slutar så vill man bara ha mer.
Man vill inte bara ha mer utan man vill även veta mer och det för mig gör en perfekt film.

Skådespelarna som inte är så kända (för vanligt folk som håller sig till typiska hollywood filmer) gör riktigt bra insatser, man ser inte bara filmen utan man lever i den.
Man känner skräcken dom upplever, man hoppas att allt ska lösa sig för man fäster sig vid huvudpersonerna.

Ni som har missat denna juvel bör se den snarast!

Den får 4.5/5 Tigrar

Kommentera gärna vad ni tror om slutet, alla teorier är roliga att höra.Kommentera