House Of Bones

Ser jag bara på dåliga skräckfilmer? Ja, det verkar nästan så…

http://filmikz.net/posters/aab530edc46859691cef9f50f81e16cf.jpg

Det är som att se på Hemsökta Hus fast alla dör… It’s a dream come true.

Visst är den underhållande vid vissa tillfällen och den var inte speciellt dåligt gjord. Den var oftast rätt tråkig och ganska korkad. När mediumet hostar upp blod så tycker snubben som leder över gruppen att det är riktigt jävla ballt – Hur dum i hela jävla huvudet får man vara egentligen?

Slutet var ganska värdelöst och hände ganska plötsligt utan förvarning eller ens förklaring. Jag kan inte säga att jag gillar filmen, för det gör jag inte, men jag kan åtminstone säga att jag orkade se igenom hela filmen.

Kan lugnt säga att det var postern som lockade lite… Men inte nu längre.En reaktion på ”House Of Bones

Kommentera