Eden Lake

Det unga paret Jenny och Steve planerar att tillbringa en romantisk weekend tillsammans vid en idyllisk sjö i skogen. Friden störs dock av ett gäng barn och ungdomar som trakasserar dem. När Steve vågar konfrontera dem trappas våldet upp och helgen förvandlas till en levande mardröm. Jenny lyckas fly in i skogen och hamnar i en djävulsk katt-och-råtta-lek med de sadistiska barnen. Tills hon bestämmer sig för att inte längre vara ett offer.15 reaktioner på ”Eden Lake

 1. vadå dålig? james watkins är ett jävla geni!

  istället för att ta en vanlig story som t.ex. ”ett tjejgäng åker till mallorca för att festa och alla dör utom en” så spelar han på något som verkligen oroar oss människor och som verkligen görr oss panik-artade. att föräldrar struntar i vad sina barn gör är ett större problem än vad man tror i samhället och eden lake visar verkligen hur det kan gå när det har gått för långt. det är visserligen ingen ”hoppa-till-i-stolen”film men den kryper verkligen under skinnet på en och sitter kvar i flera dagar efteråt.

  se den! man får sig en tankeställare 🙂

 2. Detta var nog den mest värdelösa film jag någonsin sett, vad är bra med den om jag får fråga?
  Handlingen är klart sämst, de springer runt i skogen och jagar varandra, och jag undrar ju såklart hur de hittar henne hela jäkla tiden, så sämst.
  Budgetfilm, kostade kanske 500spänn med soppa och hyrning av bil typ, skulle aldrig köpa den.
  Bra?
  Inte ens kalkon rulle….

 3. Den är klart sevärd! Såg den igår och känslan ”äckelkänslan” sitter fortfarande i… Man undrar ju hur funtade de e i den där byn…där både barn och de vuxna är knäppa…..blä….
  Fy fasen om man skulle hamna i en sådan situation…..urk…SE DEN!!!! Håller med dig elli….man får en tankeställare…

 4. SÅ JÄVLA BRA!.såg denna film nyss,slutet var ju seriöst dåligt…fast polisen hittar ju säkert spår utav att tex den där steve som e bränd och det där barnet som också blev bränt och sen hittar dom vell spår av att det var gänget som dödat och jagat…men det förstår ni säkert xD men bra film och jag tycker den var thriller/rysare faktist. 😀

 5. Hehe jag har aldrig blivit så arg på en film som denna. Den gjorde mig upprörd redan efter 20 min. Allting är så självklart, men jag har förståelse för de som tycker att den var bra.
  Tack och Hej

 6. Jag tycker denna filmen är grymt bra. Filmen är inte ens lagd i kategorin skräck, mer blandning mellan drama/rysare.
  Alla skådespelarna är väldigt duktiga på deras roller i filmen, speciellt Jack O’connell (Brett, tonårsgängets ”ledare”).
  Jag kan hålla med om att slutet är lite vrickat, men det gör inte mig så mycket.

Kommentera