Dragonetti the ruthless contract killer

Dragonetti the Ruthless contract killer är en prequel till supersuccén Die Zombiejäger. Den utspelas alltså INNAN Die Zombiejäger och zombiekatastrofen i Göteborg.

Mördaren Claudio Dragonetti (Dragonetti blev ju sedermera superzombien i Die Zombiejäger) skall utföra ett uppdrag åt Ivan, en välkänd maffiaboss från Göteborgsområdet. Dragonettis uppdrag är att döda två personer, något han gjort förut många gånger. Men den här gången går något fel och han dödar fel personer.

Dragonetti får nu både maffian och specialtränade kommandosoldater efter sig. Men han får ett litet trumfkort på hand, något som definitivt ingen kunnat räkna med.

Det extrema våldet måste vara det värsta som någonsin filmats i Sverige, detta är ultråvåld och ultraaction om vartannat. Skulle man jämföra filmen med något så blev det nog närmast som om någon tagit Ichi the killer, Pusher och Rambo II och slängt ner i en mixer. Slutligen har man kryddat det hela med en rejäl dos Ängladamm och en handfull Satanism…nämnde jag förresten att filmen är EXTREMT våldsam?4 reaktioner på ”Dragonetti the ruthless contract killer

 1. Signering av göteborgsactionrullen Dragonetti
  Location:SF-Bokhandeln Göteborg
  Time:Sunday, 17 October 2010 12:30

  Det kommer bli helgrymt!Jag är där, men
  självaste Claudio Dragonetti dyker upp i egen hög person för att signera. Han är klädd i svart med mörka glasögon och beväpnad till tänderna.

 2. ÄNTLIGEN!!!

  Dragonetti kommer till Science Fiction-Mässan i Stockholm!

  Produktionsbolaget Dino Publishing JW och producenten Jonas Wolcher, mannen bakom ”Die Zombiejäger”
  samt några av skådespelarna signerar ”Dragonetti”, en hård actionfilm! Du har även möjlighet att köpa rekvisita (vapen, handgranater, knivar och hylsor från filmen) samt autografkort. Bland annat kommer Emelie Oldgren vara där som spelar den hårdnackade Spetsnaz-soldaten Elena.

  Dessutom finns Lars Lundgren, stuntman och skådespelare
  från bl.a. ”Thriller, en grym film”, 007 filmen ”Tid för hämd”, ”Total Recall”
  och även ”Sektor 236” (den nya scifi-skräckisen) & ”Dragonetti” på plats för signering.

  Välkomna fram till vårt bås; fota lite och tjöta film med oss. Vi står tillsammans med Karna Productions (Sektor 236).

  /Jonas Wolcher
  med Besättning

Kommentera